Flaş iddia! Kulüpler harekete geçti, yayıncı kuruluşa ihtar çekti!
Kriz mahkeme kapılarına dayandı
Türk futbolunun değerinin azalmasının en önemli göstergelerinden biri olan yayın krizinin mahkeme kapılarına dayandığı gündemde.
Kulüpler ihtar çekti
Katarlı beIN Group'un sahibi olduğu Digiturk, 8 Temmuz'daki 125 milyon dolarlık ödemeyi yapmayınca kulüpler, sözleşmeden doğan hakları doğrultusunda ihtar çekti.
TFF, krize çare arıyor
18 kulüp adına yayıncı kuruluşla görüşmeleri yürüten TFF'nin krize çare aradığı ancak henüz uzlaşma olmadığı belirtildi.
Göksel Gümüşdağ ne demişti?
Kasım 2016'daki ihale sırasında Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Göksel Gümüşdağ, Bloomberg HT'ye yaptığı değerlendirmede, “Türkiye dahil 40 ülkede yayın yapan bir kurum. İndirim talebinin uluslararası şirket ile bağdaştığını sanmıyorum” dedi.
Kulüpler, yayıncı kuruluşun talebini reddediyor
Yıllık 500 milyon dolar ile Türk futbolunun yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk'ün sabit kur önerisini kulüpler, yaklaşık 720 milyon TL'lik gelirden olmamak için reddediyor. (Skor)