Galatasaray bir transferi daha bitirdi, bugün İstanbul'a geliyor! Ödenecek bonservis de belli oldu
Galatasaray, Fransa'nın Lens takımında forma giyen Polonyalı sağ bek Przemyslaw Frankowski transferinde mutlu sona ulaştı.
Frankowski için Lens ile anlaşma sağlandı
Sağ bek takviyesi için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Ligue 1 ekibi Lens ile 29 yaşındaki Polonyalı futbolcu Przemyslaw Frankowski'nin transferi için anlaşma sağladı.
Bonservisi için 8 milyon Euro
Galatasaray'ın bu sezon Lens formasıyla 21 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergileyen milli futbolcu için Fransız kulübüne yaklaşık 8 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödeleyeceği öğrenildi.
Sözleşmesi 3.5 yıllık olacak
Sarı kırmızılılar, 47 kez Polonya Milli Takımı formasını da terleten 8 milyon euro pisaya değerine sahip tecrübeli sağ bek ile 3.5 yıllık sözleşme 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Bu akşam İstanbul'a geliyor
Przemyslaw Frankowski'nin sağlık kontrolünden geçmek sözleşme imzalamak için bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.