Galatasaray'a dünya yıldızı! Gardi’ye tam yetki verildi
Gelecek sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Süper Lig takımlarından Galatasaray, Bayern Münih'te oynayan Leroy Sane için teklif yaptı. İşte detaylar.
Hedef Leroy Sane
Fanatik'te yer alan habere göre; Aslan’ın en büyük hedeflerinden biri ise Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih’in süperstarı Leroy Sane.
Son haftalarda ilk 11’deki yerini kaybeden ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki Alman yıldızla şimdiden el sıkışmanın yollarını arayan Sarı-Kırmızılılar, yeni bir teklif paketi hazırladı.
Tecrübeli futbolcunun bonservis sorununun olmaması nedeniyle imza parası teklif etmeye hazırlanan Galatasaraylı yöneticiler, bu parayı oyuncu ile yapılacak kontratın süresine göre eşit taksitlere ayıracak.
Galatasaray, Sane fırsatını kaçırmayı kesinlikle istemiyor
Sane’nin Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyacağı performans ve kazandıracağı puanlarla bu parayı kısa sürede çıkarabileceği tahmin ediliyor. Sağ kanatta bu tarz bir oyuncunun eksikliğini çeken Sarı-Kırmızılılar, Sane fırsatını kaçırmayı kesinlikle istemiyor.
Gardi’ye yetki verildi
İtalyan menajer Gardi’ye bu transfer için tam yetki veren Galatasaray Yönetimi, kesenin ağzını açmış durumda. Daha önce Zaha’ya yapılan kontratın bir benzeri Sane’ye teklif edilecek.
9 milyon Euro
Alman yıldıza çeşitli bonuslarla birlikte yıllık 9 milyon Euro’yu bulan bir sözleşme önerilecek. Sarı-Kırmızılılar devre arasında da bir süre Sane’yle ilgilenmiş, ancak Bayern Münih sezon bitmeden oyuncusunu vermeyi kabul etmemişti.
Bu sezonki performansı
29 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 30 karşılaşmada 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Başarılı sağ kanat oyuncusu, 2020 yılında Manchester City'den 49 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alman ekibine imza atmıştı.
Milli Takım kariyeri
Leroy Sane, Almanya Milli Takım formasını da 67 kez giyip, 14 gol ve 8 asist ile oynadı.