Galatasaray'da ayrılık! Anlaşma sağlandı, yarın imzaya gidiyor
Galatasaray'da gözden çıkarılan isimlerden Caslos Cuesta ile yollar ayrılıyor.Rus ekibi Kolombiyalı stoperin transferi için hem Galatasaray ile hem de futbolcu ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...
Spartak ve Vasco talip olmuştu
Sarı kırmızılıların bonservisiyle birlikte elinden çıkarmak istediği futbolcuya Ruse ekibi Spartak Moskova ve Vasco Da Gama talip olmuştu.
Spartak Moskova transferi bitirdi
Transferde mutlu sona ulaşan takım Spartak Moskova oldu. Rus ekibi hem Galatasaray ile hem de Carlos Cuesta ile anlaşma sağladı.
İşte Galatasaray'ın kazanacağı para
Galatasaray, Carlos Cuesta'nın transferine 6.5 milyon bonservis bedeli ve 2 milyon euro da başarı bonusu karşılığında izin verdi.
Sarı kırmızılılar böylece 8 milyon euroya kadrosuna kattığı Kolombiyalı futbolcudan 500 bin euro kar edecek. Galatasaray ayrıca maaş yükünden de kurtulmuş olacak.
Yarın Rusya'ya gidecek
26 yaşındaki futbolcu yarın Galatasaray'a veda ecek. Yarın Türkiye’den ayrılarak Rusya'ya gidecek olan Cuesta sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 9 maçta görev alan Kolombiyalı stoperin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.