Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan Trabzonspor maçı sonrası iddialı sözler
Trendyol Süper Lig'de haftanın maçında deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 yenen Galatasaray'da Kaan Ayhan, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.
"Çok büyük bir adım attık"
Kaan Ayhan, "Zor maç oldu. Skor olarak girdiğimiz pozisyonları değerlendirme konusunda bu sezonun en iyi maçını oynadık. 90 dakikaya baktığımızda 10-15 dakika mükemmel oynamadığımız süre vardı. Trabzonspor da güçlü bir rakip. Zor bir deplasmanda bu kadar farklı dönmek çok önemli. Bugünkü skorlarla birlikte çok büyük bir adım attık." dedi.
Kaan Ayhan: "Bu şekilde devam etmek istiyoruz"
Konuşmasına devam eden Ayhan, "Kendi performansımla ilgili çok bir şey söylemek istemiyorum. Bu bizim görevimiz. Bugün Zaha da farklı pozisyonda oynadı. Bugün ilk golümü attım ama 2 arkadaşım öne çıktı. Her arkadaşımız gol attığında seviniyorum. Ben de gol attığım için mutluyum. Herkesi tebrik ederim. Bu şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.