Galatasaray'ın Ademola Lookman için yaptığı teklif ortaya çıktı!
Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, İtalya Ligi'nde Atalanta forması giyen Nijeryalı yıldız Ademola Lookman için yaptığı teklif ortaya çıktı.
Hedef Lookman
Sarı-kırmızılı takım, İtalya Serie A Ligi'nde Atalanta forması giyen Ademola Lookman'ı kadrosuna katmak istiyor.
6 milyon Euro maaş teklif edildi
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mauro Icardi ile henüz kontrat yenilemeyen Galatasaray yönetiminin, Njeryalı yıldıza yaklaşık olarak sezon başına 6 milyon Euro'luk maaş teklif ettiği iddia edildi.
Atalanta 55 milyon Euro istiyor
Caughtoffside'ın haberine göre Bergama kulübünün, 28 yaşındaki futbolcu için 55 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve bunun da transferi zorlaştırdığı belirtildi.
Atalanta teknik direktörü Raffaele Palladino, Lookman'ın geleceğiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı.
"Ademola ile de konuştum"
Palladino açıklamasında, "Atalanta'ya geldiğimde herkesle tek tek konuştum. Futbolcular her şeyden önce insandır. Ademola ile de konuştum. O Atalanta için kendini feda eden harika bir profesyonel. O ve ben aynı şeyleri istiyoruz: kulübü iyi bir seviyeye getirmek" diye konuştu.
Birçok takım peşinde
Öte yandan Galatasaray'ın dışında birçok Serie A, Premer Lig ve LaLiga kulüpler Ademola Lookman'ı kadrosuna katmak istiyor.
3 gol 1 asist
İtalyan kulübüyle bu sezon 13 karşılaşmaya çıkan Lookman 3 gol ve 1 asist kaydetti.
Nijeryalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.