Galatasaray'ın Marc-André ter Stegen'e yaptığı teklif ortaya çıktı!
Son dakika haberleri. Kaleci arayışını sürdüren Süper Lig takımlarından Galatasaray, Barcelona'da forma giyen Marc-André ter Stegen'e yaptığı teklif ortaya çıktı.
Marc-André ter Stegen'e yapılan teklif belli oldu
Birçok kaleci ile görüşmelerini sürdüren ancak sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetimin, Barcelona'da forma giyen ve kadroda düşünülmeyen Marc-André ter Stegen için yaptığı teklif ortaya çıktı.
İstanbul'da toplantı yapıldı
İspanyol basınında SPORT'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Alman kalecinin danışmanı ile İstanbul'da bir toplantı yaptığı belirtildi.
Teklifi kabul etmedi
Haberin detayında, sarı-kırmızılı yönetimin, 33 yaşındaki kaleciye sezon başına net 5 milyon Euro maaş teklif ettiği ancak Alman kalecinin bu teklifi kabul etmediği ifade edildi.
Marc-André ter Stegen 3. kaleci konumunda
Bilindiği üzere, Barcelona Espanyol'dan kaleci Joan Garcia'yı kadrosuna katmış ve Wojciech Szczesny'nin de sözleşmesini yenilemişti. Katalan devinde, Marc-André ter Stegen şu anda 3. kaleci konumunda, bir dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Inaki Pena ise 4. kaleci olarak görev yapıyor.
Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden Alman kaleci, 2014 yılında Borussia Mönchengladbach'tan 12 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olmuştu.