Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor! İşte maliyeti...
Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Alman yıldız Leroy Sane'nin bu akşam İstanbul'a geleceği iddia edildi.
Leroy Sane, bu akşam İstanbul'a geliyor
A Spor'da yer alan habere göre; Alman yıldızın, bu gece saat 01.00 gibi sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geleceği belirtildi.
Galatasaray'ı tercih etti
Bilindiği üzere, 29 yaşındaki yıldız futbolcunun, Fenerbahçe, Al-Hilal, Arsenal ve Bayern Münih'in tekliflerine rağmen Galatasaray'ı tercih ettiği iddia edilmişti.
İşte Leroy Sane'nin maaşı
Sarı-kırmızılı yönetimin, Leroy Sane ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıldız futbolcuya da yıllık 15 milyon Euro'ya yakın bir ücret ödeyeceği ifade edildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre ise Galatasaray'ın Sane'ye yıllık 9 milyon Euro maaş ve bunun yanı sıra imza parası da ödeyeceği öğrenildi.
13 gol 6 asist
Sağ kanat futbolcusu, Bu sezon Bayern Münih ile çıktığı 45 karşılaşmada 13 gol ve 6 asist kaydetti.