Galatasaray'ın yeni transferi, Rıdvan Dilmen'i hayran bıraktı!
Galatasaray'ın Süper Lig'deki Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, Sarı-Kırmızılıların yeni transferi için, "Benden sınıfı fazlasıyla geçti" yorumunda bulundu.
Galatasaray'ın performansını HT Spor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı da bir asistle tamamlayan Przemyslaw Frankowski'den övgüyle bahsetti.
"Maçı vermek üzereyken aldı"
Okan Buruk'un oyuncu tercihlerine değinen Rıdvan Dilmen, "Galatasaray, ilk yarıda çok kötü oynadı. Okan Buruk'un bir şey yapması lazım dedik. Bugün ikinci yarıda şu oldu, Okan Buruk maçı vermek üzereyken aldı.
"Lemina girene kadar..."
Hep söylerim, çok forvet oyuncusuyla oynamak size çok gol attırmayabilir. Galatasaray, Lemina girene kadar oyun üstünlüğünü asla eline almadı" ifadelerini kullandı.
"Benden sınıfı fazlasıyla geçti"
Sarı-Kırmızılıların yeni yıldızı hakkında ise, "Frankowski'yi ilk kez oynattı. Benden sınıfı fazlasıyla geçti. Bunu cebimize koyalım. Galatasaray, iyi oynayarak değil, Frankowski'nin muhteşem ortasıyla, Osimhen'in müthiş sıçramasıyla golü buldu. Bu vuruşları çok iyi yapıyor. Emin ol 10 tane direğin dibinden gidenler vardır" dedi.
İlk maç, ilk asist
Galatasaray, Przemyslaw Frankowski'yi 1 milyon Euro kiralama bedeli ve şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı. Polonyalı sağ bek, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta 1 asiste imza attı.