Hugo Lloris: "O kadar çok GTA oynadım ki..."
Major League Soccer (MLS) ekiplerinden Los Angeles FC'ye transfer olan Hugo Lloris, şehre yabancılık çekmediğini GTA oyunu sayesinden olduğunu söyledi. Detaylar.
"O kadar çok GTA oynadım ki..."
37 yaşındaki tecrübeli filebekçisi, GOAL'ün haberine göre Los Angeles'a alışma sürecinde sıkıntı yaşamadığını belirtti. Lloris yaptığı açıklamada "Playstation'da o kadar çok GTA oyununu oynadım ki, Los Angeles'ın her yerini bildiğimi düşünüyordum. Şehre geldikten sonra sanki hiç bilmiyormuşum hissine kapıldım ama alışma sürecimde bir problem yaşamadım. Şehri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.
Tottenham kariyeri
2012-2013 sezonunun başında Tottenham'a transfer olan Lloris, İngiliz ekiple 444 kez maça çıktı. İngiliz ekiple hiçbir kupa kazanamayan Fransız kaleci, milli takım ile 2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı başardı.
Los Angeles FC kariyeri
Kış transfer döneminde bedelsiz olarak Amerikan takımına transfer olan Hugo Lloris, iki maçta forma giydi. İki maçta toplamda 4 gol yiyen Lloris, bu karşılaşmaların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.