Hull City'e gitmişti, Fenerbahçe'ye dönüyor! Lincoln Henrique...
İlk yayınlanma tarihi:
Son Güncelleme:
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe'ye geri döneceğini açıkladı.
Fenerbahçe'ye dönüyor
Hull City, devre arasında Fenerbahçe'den kiraladığı Lincoln Henrique'nin 30 Haziran'da kiralık sözleşmesinin bitmesiyle Fenerbahçe'ye geri döneceğini duyurdu.
Resmi açıklama geldi
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hull City, bu yaz kulüpten ayrılan tüm oyunculara kulüpte geçirdikleri süre boyunca gösterdikleri çaba için teşekkür eder ve gelecekte başarılar diler." ifadeleri kullanıldı.
11 maçta görev aldı
İngiliz ekibine katıldıktan sonra burada 11 maça çıkan 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, takımına 1 asistlik katkı sağladı. Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.