İspanyollar'dan flaş iddia! Alexander Sörloth'un peşindeki kulübü açıkladılar...
Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla mücadele eden ve şu anda LaLiga ekiplerinden Atletico Madrid'de top koşturan Alexander Sörloth ile Newcastle United'ın ilgilendiği iddia edildi.
Premier Lig ekibi peşinde
İspanya'nın ve Avrupa futbolunun önde gelen basın kuruluşlarından olan MARCA'nın haberine göre Norveçli golcünün peşine bir Premier Lig ekibi takıldı.
Newcastle United, Sörloth'u transfer etmek istiyor
Haberde yer alan bilgiye göre; son yıllarda gösterdiği performans ile İngiltere'nin dikkat çeken kulüplerinden biri olan Newcastle United, Atletico Madrid'in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak istiyor.
Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro civarında olan Süper Lig'in eski forvetinin Madrid ekibi ile olan sözleşmesi 2028 yılının Haziran ayında sona erecek.
Türkiye'de tek sezonda 43 gole katkı yaptı
2019/2020 sezonunda Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla mücadele eden 29 yaşındaki santrfor, tüm kulvarlarda çıktığı 49 maçta 33 gol 10 asistlik bir performans sergiledi.
Adı sık sık Türk kulüpleriyle de anılan Norveçli golcü, Türkiye'den ayrılmasının ardından Leipzig, Real Sociedad ve Villareal gibi takımların formasını giydi.