Ajansspor

Kerem Aktürkoğlu'ndan gözyaşlarına boğulan Rüzgar'a cevap

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olması üzerine gözyaşlarına hakim olamayan minik taraftar Rüzgar'a mesaj yolladı. İşte detaylar.

Kerem Aktürkoğlu'ndan gözyaşlarına boğulan Rüzgar'a cevap
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Portekiz Ligi ekibi Benfica'ya Transfer olan Kerem Aktürkoğlu, kendisinin Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılması üzerine gözyaşlarına hakim olamayan minik taraftar Rüzgar'a mesaj yolladı. Aktürkoğlu, Benfica'da çıktığı ilk maçta giyeceği formayı Rüzgar'a ileteceğinin sözünü verdi.

"Ayrılsak da kalplerimiz birlikte atar"

Kerem Aktürkoğlu, 10 yaşındaki Rüzgar'a şu mesajı gönderdi: "Sevgili Rüzgar, Hayat bize birçok şey öğretiyor; mutluluklarla beraber geçen güzel günler kadar, ayrılıklar da bu hayatın içinde. Ama biz ayrılsak da kalplerimiz birlikte atar, sen Galatasaray’dan ve Galatasaraylılığından vazgeçme lütfen. Bu renkler altında daha çok kahramanın olacak, onlarla güleceksin, gözündeki yaşlar da inşallah sadece mutluluktan akacak…"

"Beni affeder misin, bilemiyorum; ama..."

Aktürkoğlu, "Beni affeder misin, bilemiyorum; ama sana Benfica’da giyeceğim ilk maçın formasını hediye etmek isterim. Belki böylece barışabiliriz, ne dersin?" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...