Kocaelispor'da teknik direktör bilmecesi çözülüyor! 2 isimle görüşme...
TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Kocaelispor, Teknik Direktör listesine Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ı ekledi. Yönetim iki isimle görüşecek.
Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gündemde
Kocaelispor, yerli teknik direktör adayı olarak iki ismi gündemine aldı. Yeşil-Siyahlılar, Antalyaspor'dan ayrılması beklenen Emre Belözoğlu ve son olarak Gaziantep FK'yi çalıştıran Selçuk İnan ile ilgileniyor.
Hafta içi görüşme
Kocaelispor yönetimi, hafta içi hem Emre Belözoğlu hem de Selçuk İnan ile görüşme yapacak.
Gisdol ve Karaman beklemede
Öte yandan Kocaelispor, yabancı teknik direktör olarak belirlediği Markus Gisdol ile yaptığı görüşmelerde 2+1 yıllık kontrat üzerinden prensip anlaşmasına varmıştı.
Ayrıca Hikmet Karaman'la da görüşen yönetim, tecrübeli hocayla da büyük ölçüde anlaştı.
Sumudica listede
Salim Manav'ın edindiği bilgilere göre ise; Kocaelispor’un yabancı hoca adayları arasında Marius Sumudica’da var. Daha önce ülkemizde de çalışan Sumudica'nın Türkiye'ye geri dönüşü Kocaelispor ile olabilir.