Konyaspor, Galatasaray'dan iki ismi istedi! Transfer...
Konyaspor’un, Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Ahmed Kutucu ve Berkan Kutlu ile ilgilendiği öğrenildi. Yeşil-beyazlılar transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Konyaspor’dan Galatasaray’a yakın takip
Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen ve ayrılıkları gündemde olan Ahmed Kutucu ile Berkan Kutlu’ya Süper Lig’den talip çıktı. Konyaspor’un, iki futbolcu için ilgisini sürdürdüğü ifade edildi.
Orta saha ve hücum hattı için alternatifler
Yeşil-beyazlı ekibin, Galatasaraylı iki futbolcunun yanı sıra Başakşehir forması giyen Deniz Türüç ile de ilgilendiği öğrenildi.
Çağdaş Atan transfer planını açıkladı
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçının ardından transfer çalışmalarıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:
“En az 4 ya da 5 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Üç oyuncuda karar kıldık diyebiliriz. İki bölge için daha oyuncu bakıyoruz. Transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. İyi oyuncularla görüşüyoruz. Planlamayı doğru yaparsak rahat bir ikinci yarı geçireceğimizi düşünüyorum.”