Leroy Sane, Galatasaray'ı taşımaya devam ediyor!
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşılaşan Galatasaray, Leroy Sane'nin attığı golle öne geçti.
Leroy Sane attı Galatasaray öne geçti
Sarı-kırmızılı takım mücadeleye fırtına gibi başladı ve maçın 7. dakikasında Leroy Sane'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Alman yıldızın attığı golde asist Yunus Akgün'den geldi.
Üst üste 3 maçtır gol atıyor
29 yaşındaki futbolcu Sane ligdeki son 3 karşılaşmada 3 gol ve 2 asistlik inanılmaz bir performans ortaya koydu. Opta verilerine göre Bu sezon en fazla Süper Lig maçının açılış golünü atan Galatasaray oyuncusu olan Leroy Sane (4 maç), Eylül-Ekim 2023'ten (Bayern Münih formasıyla) bu yana ilk kez üst üste üç lig karşılaşmasında ağları havalandırdı.
Fenerbahçe: 1 gol
Samsunspor: 1 gol, 1 asist
Antalyaspor: 1 gol, 1 asist
Bu sezon 21 maça çıkan sağ kanat oyuncusu 6 gol ve 5 asistle oynadı.
Galatasaray 4 golle kazandı
Öte yandan Galatasaray, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Leroy Sane, son golde fileleri havalandıran Mauro Icardi'nin asistini yapan isim oldu.