Lukaku bombası! Süper Lig devine flaş rapor...
Tammy Abraham'a gelen teklifin ardından takımdan gönderilmesi beklenirken, Beşiktaş transfer listesine Napoli'nin yıldızı Romelu Lukaku'yu aldı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynamayan Belçikalı santrfor için hazırlanacak rapor ve son karar belirleyici olacak.
Abraham yolcu
Beşiktaş, Tammy Abraham için Premier Lig temsilcisi Aston Villa'dan transfer teklifi aldı. İngilizlerin Abraham'da ısrarcı olması, yıldız oyuncunun 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gönderilme ihtimalini güçlendirdi.
Abraham'ın yerine Lukaku!
Beşiktaş yönetimi, Abraham'ın gitmesi durumunda kadrosuna bir santrfor katacak. Fanatik'te yer alan habere göre arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'da gündeme Romelu Lukaku ismi geldi.
Uzun süredir sakat
Serie A temsilcisi Napoli'de forma giyen Romelu Lukaku uyluk sakatlığı yaşadı. Bu nedenle tam 110 gün tedavi süreci geçiren yıldız futbolcu, bu sezon hiç maça çıkmadı.
Sergen Yalçın kararsız... Rapor istendi
Lukaku'nun sakatlık durumu ve maç eksiğinin çok fazla olması Beşiktaş'ta teknik ekibi düşündürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın risk almak istemediği belirtilirken, Beşiktaşlı yetkililerin Napoli'den Lukaku için detaylı bir rapor istediği kaydedildi. Gelecek rapor doğrultusunda son karar verilecek.