Mesut Özil, Galatasaray'ın maçına geldi
Bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen eski futbolcu Mesut Özil, Galatasaray ile Ümraniyespor arasında oynanan hazırlık maçını tribünden takip etti.
Maçı tribünden takip etti
Eski futbolcu Mesut Özil, Galatasaray ile Ümraniyespor arasında yapılan hazırlık maçını tribünden takip etti.
Akademi açma planı var
Futbolu bıraktıktan sonra Ümraniye'de akademi kurma ve futbolcu yetiştirme çalışmaları yapan Özil, karşılaşmayı protokol tribününden seyretti.
BABALARININ İZİNDEN 3 GENÇ SAHADA
Galatasaray formasıyla Türk futbolunda önemli işlere imza atan Hasan Şaş, Ayhan Akman ve Hakan Balta'nın oğulları müsabakada forma giydi.
Altyapıdan yetişen Efe Akman ile Çağrı Balta, sarı-kırmızılı formayla Ümraniyespor'a karşı mücadele etti. Yine Galatasaray'da futbola başlayan Yusuf Deniz Şaş ise Ümraniyespor adına Galatasaray'a karşı sahaya çıktı.