PFDK'dan 1 yıl önceki maç hakkında karar!
TFF, 2. Lig Beyaz Grup'ta 2023/24 sezonunda Nisan 2024 tarihinde oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçını 1 yıl 4 ay sonra PFDK'ya sevk etmişti. PFDK, tam 55 kişinin sevk edildiği maçla ilgili kararı açıkladı.
Maç tekrar incelenecek
PFDK, bugün yayınladığı karar açıklamasında Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçının tekrar inceleneceğini duyurdu.
PFDK'dan açıklama
Kuruldan, konuyla ilgili yapılan açıklamada, 28.04.2024 tarihinde oynanan ANKARASPOR – NAZİLLİ BELEDİYESPOR TFF 2. Lig-Beyaz Grup müsabakası ile ilgili “müsabaka sonucunu etkileme” ve “ bahis” ihlalleri nedeniyle Hukuk Müşavirliği’nce 19.08.2025 tarihinde Kurulumuza yapılan sevkler ve ilgililerin idari tedbirin kaldırılması talepleri hakkında Kurulumuzca yapılan inceleme neticesinde 7 günlük savunma süresinin bitiminde tekrar idari tedbir kararlarının değerlendirilmek üzere idari tedbir kararlarının ve incelemenin DEVAMINA karar verilmiştir" denildi.
Maçta şut çekilmemişti
TFF'nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan maçta iki takım da 90 dakika boyunca hiç şut çekmedi ve mücadelede sadece 2 korner kullanıldı. Bununla birlikte maçta Ankaraspor 10 faul, Nazillispor ise 5 faul yapmış ve maçta sarı kart çıkmamıştı. Karşılaşmanın ardından Nazillispor ligde kalmayı garantilemişti.