Real Madrid'in efsanesi hayatını kaybetti: Yolu Süper Lig'den de geçmişti
Son dakika: Real Madrid'i 3 kez üst üste LaLiga şampiyonu yapan, İstanbulspor'un eski teknik direktörü Leo Beenhakker hayatını kaybetti.
Resmi açıklama geldi
Hollanda Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Hollanda futbolunun efsane teknik direktörü Beenhakker'in vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu büyük kaybı yaşayan tüm yakınlarına sabır ve dayanma gücü diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Leo Beenhakker'in kariyeri
Kulüp bazında Real Madrid, Ajax, Feyenoord, Cambuur, Go Ahead Eagles, Real Zaragoza, Grasshoppers ve Vitesse gibi takımları çalıştıran Beenhakker, 1995 yılında İstanbulspor'da görev yaptı.
Beenhakker'in milli takım kariyeri
Beenhakker, milli takım kariyerinde ise Hollanda, Trinidad ve Tobago, Suudi Arabistan ve Polonya'yı çalıştırdı.
Leo Beenhakker'in başarıları
Hollandalı futbol adamı, Real Madrid'de 3, Ajax'ta 2 ve Feyenoord'da bir kez lig şampiyonluğu yaşadı.
Futbol dünyasından birçok ismin yanı sıra Beenhakker'in çalıştırdığı kulüpler de Beenhakker için başsağlığı mesajı yayımladı.