Samsunspor kaptanı Zeki Yavru’dan Fenerbahçe maçı öncesi mesaj
Samsunspor kaptanı Zeki Yavru, Fenerbahçe ile oynanacak Turkcell Süper Kupa yarı finali öncesinde yaptığı açıklamada, zorlu fikstüre rağmen sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.
İşte Zeki Yavru'nun açıklamaları
"Bu ülkede daha önce birçok örnekleri olduğu gibi Anadolu kulüpleri organizasyon olarak farklı kulvarlarda Avrupa'da, Türkiye Kupası'nda, ligde... Üç farklı kulvarda bu işi götürmenin zor olduğunu biliyor. Biz de bunun zorluklarını, kadromuzdan kısıtlı ve sakatların olmasıyla son dönemde bunun sıkıntısını yaşadık. Ama hocamızın dediği gibi hiçbir zaman bahaneye sığınmadık.
Elimizden geleni yapacağız
Dünyanın bir ucuna İzlanda'ya gittik geldik sonra maç oynadık. Bugün geldiğimiz noktada burada 3 tane büyük takımla burada bulunmak bizler için mutluluk verici. Aynı zamanda çok büyük keyif verici bir olay. Oturduk, konuştuk bunun üstesinden gelebilmek için sahaya çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız."