Samsunspor'un 1 gün önce yollarını ayırdığı Thomas Reis'e sürpriz teklif! Yanıtını hemen verdi...
Samsunspor'un Antalyaspor yenilgisinin ardından yollarını ayırdığı Alman teknik direktör Thomas Reis, Süper Lig ekibinden gelen teklifi kabul etmedi. İşte detaylar...
Antalyaspor yenilgisinin ardından yollar ayrıldı
Karadeniz ekibinde 22. haftada deplasmanda alınan Antalyaspor maçının ardından Alman çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.
Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "2024/2025 sezonunda göreve başlayan ve ilk yılında takımımızı lig üçüncülüğüne taşıyarak tarihi bir başarıya imza atan Teknik Direktörümüz Thomas Reis ile vedalaşıyoruz.
Görev süresi boyunca ortaya koyduğu vizyon, çalışma disiplini ve özellikle UEFA Konferans Ligi süreci başta olmak üzere kulübümüze kazandırdığı sportif başarılarla önemli kilometre taşlarında pay sahibi olmuştur.
Kulübümüze kattığı değer ve emekleri için kendisine teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz. Danke, Reis!" ifadelerine yer verildi.
Süper Lig'den teklif geldi
Samsunspor'un yollarını ayırdığı Thomas Reis, Süper Lig'in başka bir ekibinden teklif aldı. Ligde sonran ikinci sırada yer alan Kayserispor'da Radomir Djalovic ile yollarını ayırma kararı alan Kayserispor'un Reis'e teklif yaptığı öne sürüldü.
Olumsuz yanıt verdi
52 yaşındaki teknik adamın kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söyleyerek Kayserispor'un teklifine olumsuz yanıt verdiği belirtildi.
Çağdaş Atan da kabul etmedi
Öte yandan, Kayserispor'un son olarak Konyaspor'u çalıştıran eski teknik direktörü Çağdaş Atan ile de temasa geçtiği ancak Atan'ın da teklifi kabul etmediği kaydedildi.