Sarri'nin yerine sürpriz aday!
Premier Lig’in önemli kulüplerinden Chelsea’de gelecek sezon Maurizio Sarri’nin kalıp kalmayacağı halen netleşmedi. İtalya’ya geri dönmesi gündemde olan Sarri’nin yerine kimin teknik direktörlüğe geleceği de tartışılıyor. Bu sezon Londra ekibiyle ligde 3. olan ve Avrupa Ligi’nde final gören tecrübeli menajerin geleceği belirsiz olarak gösteriliyor.
İngiliz basınında da konuyla alakalı ilginç bir haber gündeme geldi. Buna göre Chelsea’nin kadın futbol takımını çalıştıran Emma Hayes’ın göreve getirilme ihtimali konuşuldu.
Bu sezon Chelsea’nin kadın takımıyla hem lig şampiyonu olan hem de Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde yarı final gören Hayes’ın, erkek takımında da görev yapabileceği aktarıldı.
Daha önce erkek futbolunda böyle bir durum görülmese de Emma Hayes’ın bu şansı hak ettiği dile getirildi. (Skorer)