Sarunas Jasikevicius: "Hazır değildik ve bedelini ödedik"
EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun deplasmanda Maccabi Tel Aviv'e deplasmanda 94-76 mağlup olduğu maçın ardından Koç Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.
"Bizim için kötü bir akşamdı"
Maçı değerlendiren Litvanyalı koç, "Herkese iyi akşamlar. Öncelikle Maccabi‘yi ve koçları Oded’i galibiyetten dolayı kutlarım. Bu maça doğru mantaliteyle çıkmadık, en baştan itibaren oynamaya hazır değildik. Ortadaki topları hep Maccabi aldı, ribaundlarda da bizden daha iyiydiler. Maç içinde biraz daha iyi oynamaya başladığımız anlarda ise öne geçtik. İlk yarıyı önde bitirdik ama üçüncü çeyreğe çok kötü bir mantaliteyle başladık. Bu çeyrekte 31 sayı yedik, her oyuncuya şans vermeye çalıştım ama başarılı olamadık. Bizim için çok kötü bir akşamdı, bu noktaya gelene kadar iyi yaptığımız şeyleri yeniden yapmaya başlamamız gerekiyor." dedi.
"Oynamaya hazır değildik ve bedelini ödedik"
Karşılaşmaya hazır gitmediklerini belirten Jasikevicius, "Rakibimiz soyunma odasından çok etkili döndü ve üçüncü çeyrekte 31 sayı attı. Bu durum, maç için mental hazırlığımıza dair her şeyi anlatıyor. Oynamaya hazır değildik ve bunun bedelini ödedik." dedi.