Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy kiralanabilir! Serdal Adalı açıkladı...
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, takımın genç golücüsü Semih Kılıçsoy'un geleceğine yönelik dikkat çeken açıklamalara imza attı.
"Semih Kılıçsoy'a teklif geldi ama reddettim"
19 yaşındaki forvet Semih Kılıçköy için bir teklif aldıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Semih Kılıçsoy'a devre arası ilgi oldu ama reddettim. Değişik rakamlar, değişik projeler var. Sezon sonunda Beşiktaş'ın faydasına olacak bir proje olursa, kendine de bu değişiklik iyi olacaksa kiralık gider. Satmaktan bahsetmiyorum. Seneye ve daha sonraki sene hayal ettiğimiz projeyi gerçekleştireceğiz" dedi.
Bu sezon 40 maça çıktı
Bu sezon Beşiktaş formasını tüm kulvarlarda 40 defa sırtına geçiren Semih Kılıçsoy; 4 gol atarken, 6 da asist yaptı.
Sözleşmesini uzatmıştı!
1.78 boyundaki genç forvet geçtiğimiz dönemde Beşiktaş ile olan sözleşmesini 2027-2028 sezonunun sonuna kadar uzatmıştı.
İngiliz devleri ile adı anılıyordu
Geçen sezon Beşiktaş forması ile bir çıkış yakalayan Semih Kılıçsoy'un adı geçtiğimiz aylarda Premier League ekipleri Fulham ve Aston Villa ile anılmıştı. İngiliz ekiplerinin genç golcüye 18-20 milyon Euro bandında teklifler getirdiği iddia edilmişti.