Spurs’un yıldızı Stephon Castle kalça sakatlığı yaşadı! 1-2 hafta yok...
İlk yayınlanma tarihi:
Son Güncelleme:
San Antonio Spurs guardı Stephon Castle, kalça fleksör zorlanması nedeniyle 1–2 hafta sahalardan uzak kalacak. Wembanyama ve Harper da yok.
Castle’ın sakatlığı maçın başında geldi
Spurs guardı Stephon Castle, pazar günü oynanan maçın ilk çeyreğinde kalça fleksöründe zorlanma yaşadı. Castle, tam olarak hangi pozisyonda sakatlandığını bilmediğini belirtti.
Takımda sakatlık listesi uzuyor
San Antonio Spurs’te Castle’ın yanı sıra Victor Wembanyama ve Dylan Harper da sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. Takımın bu üç önemli oyuncudan yoksun olması, sezonun geri kalanında oyun planlarını etkileyebilir.
Castle’in performansı etkileyici
NBA’de ikinci sezonunu geçiren Stephon Castle, bu sezon 17,3 sayı, 5,8 ribaund ve 7,5 asist ortalamalarıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon ise Yılın Çaylağı Ödülünü kazanmıştı.