Sürpriz iddia! İspanyol futbolcu Galatasaray'ın teklifini reddetti
Galatasaray'ın Real Betis forması giyen Pablo Garcia'nın şartlarını sorduğu ancak 19 yaşındaki İspanyol sağ kanat oyuncusunun bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi.
Pablo Garcia, Real Betis'ten ayrılmak istemiyor
İspanyol basınından ElDesmarque'in haberine göre, Real Betis altyapısından yetişen Pablo Garcia'nın Galatasaray'ın ilgisine rağmen ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediği aktarıldı.
Anderlecht de Garcia'yı takip ediyor
Haberde, son günlerde Avrupa'dan Galatasaray ve Anderlecht'in 19 yaşındaki oyuncunun kış transferine açık olup olmadığını yokladığı ancak genç futbolcunun ayrılık ihtimalini şimdilik gündemine almadığı belirtildi.
Real Betis yönetimi, Garcia'nın isteğine öncelik veriyor
Pablo Garcia'nın, Betis'te kalıp Manuel Pellegrini'nin vereceği şanslarla gelişimini sürdürmek istediğini kulübe net şekilde ilettiği ifade edildi. Yönetimin ise transfer döneminin son bölümünde tüm senaryolara açık olduğu ancak oyuncunun isteğine öncelik verileceği aktarıldı.
30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var
Öte yandan Betis'in Pablo Garcia'nın sözleşmesini 2029'a kadar uzattığı ve 30 milyon Euro serbest kalma maddesi koyduğu da vurgulandı.