Trabzonspor, Bursasporlu genç iki yıldızı istiyor
Editör: Salim Manav
Son Güncelleme /
Trabzonspor, Bursaspor'dan Batuhan Kör ve Emirhan Aydoğan için transfer çalışmalarına başladı. Bordo-mavililer iki transfer için görüşmelere başlayacak.

- Haberin Kaynağı:
- Fanatik
Trabzonspor'un radarındaki genç oyuncular Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör için Bursaspor’daki başkanlık seçimi beklenirken, yeni yönetim dün belirlendi. Bordo-mavililer, bu hafta ilk temasları kuracak.
Karadeniz ekibi transferde sadece ilk 11 için değil, geleceğe dönük hamleler de yapıyor.

Fanatik'in haberine göre bordo-mavililer, Bursaspor'un yıldız isimleri Emirhan Aydoğan (23) ve Batuhan Kör’ü (20) uzun süredir takip ediyor. Ancak bu oyuncular için yapılacak bonservis görüşmelerinde Bursaspor’daki başkanlık seçimi beklenmişti. Yeşil-beyazlı kulüpte yeni yönetim dün belirlenirken, hafta içinde ilk temaslar kurulacak. Bursaspor ile yıllardır yakın ilişkiler içinde bulunan Trabzonspor , iki genç yıldız için öncelik isteyecek.
Batuhan Kör Trabzonlu
23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan geçen sezon 1.Lig’de çıktığı 30 maçta 7 gol, 4 asistlik performans gösterdi. Trabzon doğumlu olan Batuhan ise hem forvette hem de kanatlarda görev yapıyor. 20 yaşındaki Batuhan lig ve kupada 33 maça çıkıp, 11 gol attı.