Trabzonspor'da Batista Mendy'e İspanya'dan talip çıktı
Trabzonspor'un 25 yaşındaki Fransız ön liberosu Batista Mendy'ee İspanya'dan talip çıktı. İşte detaylar...
Sevilla, Mendy için nabız yokluyor
Fransa basınından L'equipe'in haberine göre; daha önce Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden LaLiga ekibi Sevilla,Trabzonspor'un 25 yaşındaki ön liberosu Batista Mendy için zemin yoklamaya başladı.
Mendy transfer sıcak bakıyor
2023-24 sezonun başında Angers'ten 4.4 milyon euroya transfer edilen Batista Mendy, kariyerinde bir üst seviyeye çıkmak için Sevilla'ya gitmeye sıcak bakıyor.
Trabzonspor 15 milyon euro istiyor
Trabzonspor'un güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen ve iki yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Fransız futbolcusu için Sevilla'dan 15 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
43 maçta forma giydi
Ön liberonun yanı sıra stoper ve merkez orta saha pozisyonunda da oynayabilen Mendy, geçtiğimiz sezon bordo mavili formayla 43 maçta 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.