Trendyol 1.Lig ekibini önce satın aldı, sonra oğlunu transfer etti!
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'un çoğunluk hisselerini satın alan Azeri İş İnsanı Tufan Sadygov, takıma forvet bölgesinde mücadele eden öz oğlu Ilya Sadygov’u transfer etti.
Teknik direktör Rusya'dan geldi
Şampiyon hoca Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Antalya ekibi, Rus Teknik Direktör Sergey Yuran liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Transferler peş peşe
Kirill Gotsuk, Amaral, Sarp Ekinci, Dmitriy Tikhiy ve Sertan Taşkın ile anlaşıldığını açıklayan Akdeniz ekibi sürpriz bir transferi saha duyurdu.
Oğlunu takımına transfer etti
Serike Belediyespor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulübün çoğunluk hisselerinin sahibi Tufan Sadygov’un forvet bölgesinde mücadele eden Ilya Sadygov ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Teknik direktör de oğlunu getirdi
Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktörü Sergey Yuran’ın oğlu Artem Yuran’ı da renklerine bağladı. Takımla beraber Afyon’da ve Bolu’da düzenlenen kamp çalışmalarında yer alan oğul Yuran’ın da kısa zaman içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.