Tüm gözler üstlerindeydi... "Ay-Yıldız başka" dediler!
A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'ndaki ilk maçına Gürcistan deplasmanında çıktı. Benfica'dan Fenerbahçe'ye transfer olan eski Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, maçta 2'inci golünü attı. Kerem'e asist yapan isim, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra onu sosyal medyadan silen Yunus Akgün oldu.
Milli kampta korkutan problem
Eski Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen Abdülkerim Bardakcı ve Yunus Akgün, eski takım arkadaşlarını sosyal medya hesaplarında takipten çıktılar.
Milli ara, bu futbolcular arasındaki soğuk rüzgarlarla başladı. Herkes eskiden çok iyi arkadaş olan oyuncuların aralarındaki problemleri Milli Takım kampına taşımasından korkuyordu.
Rüzgar Gürcistan'da dindi
Korkulan olmadı. A Milli Takım kadrosuna davet edilen 3 futbolcu da kulüple Ay-Yıldız mücadelesini birbirine karıştırmadı. Galatasaraylı Yunus Akgün, Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu'na müsait pozisyonda asist yaptı. Kerem gol sevincinde Yunus'u çağırdı ve ikili sarıldı.