Uğurcan Çakır'la anlaşma sağlandı! Yıllık ücreti de belli oldu
Trabzonspor, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları Başkan Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarıyla son bulan kaptanı Uğurcan Çakır ile yeni sözleşme için anlaşma sağladı.
Fenerbahçe iddiası
Uğurcan Çakır'ın Fenerbahçe'de oynamak istediği ve sarı lacivertli takımla anlaşma sağladı, İstanbul kulübünün Trabzonspor'a bonservis için 15 milyon euro teklif ettiği iddiaları hem basında hem de sosyal medyada yer almıştı.
Ertuğrul Doğan son noktayı koydu
Transfer iddialarına yanıt veren Ertuğrul Doğan, "Uğurcan Çakır bizim kaptanımız. Ben daha önce defalarca söyledim, üzerine basarak bazı şeyler söylüyorum. Bizim Uğurcan Çakır'ı, kaptanımızı satmak gibi bir niyetimiz yok. Yurtdışından bir teklif gelirse kendisini ve Trabzonspor'u mutlu ederse yardımcı olacağımın sözünü vermiştim." şeklinde konuştu.
"Fenerbahçe'den Trabzonspor'a Uğurcan için 20 milyon Euro teklif yaptı. Ne yapacaksınız?" sorusunu yanıtlayan Ertuğrul Doğan, "Vermeyeceğim. Satmayacağım" dedi.
Doğan "Uğurcan, Fenerbahçe'ye gitmek isterse ne yapacaksınız?" sorusuna ise "Böyle bir şey istemez. Uğurcan böyle dese bile vermem" şeklinde yanıt verdi.
Uğurcan'dan paylaşım
Öte yandan Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarından kısa süre sonra Uğurcan Çakır, 2021-2022 sezonunda kazandıkları şampiyonluk kupasıyla olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
Yeni sözleşme için anlaşma sağlandı
Başkan Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarıyla yurt dışına transfer olmaması halinde Trabzonspor'da kalması kesinleşen Uğuncan Çakır ile yönetim yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Maaşı yaklaşık iki katına çıkarıldı
Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; 60 milyon TL kazanan tecrübeli kalecinin, maaşının 2.5 milyon Euro'ya (116 milyon TL) yükseltileceği öğrenildi.