Nottingham Forest'ın yeni teknik direktörü Vitor Pereira'dan Fenerbahçe uyarısı
Nottingham Forest'ın yeni teknik direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.
"Fenerbahçe güçlü bir takım. Onları asla küçümseyemeyiz"
Sarı-lacivertli takımdaki geçmiş günleriyle ilgili konuşan Portekizli teknik adam, "Kariyerimde iki kez orada bulundum ve taraftarlarla çok iyi bir ilişkim oldu. Benim için geri dönmek bir onur çünkü harika anılarım var. Elbette özel bir durum ama şimdi takımı organize etme ve rakibi analiz etme zamanı. İyi bir sezon geçiriyorlar ve güçlü bir takım. Onları asla küçümseyemeyiz. Ama ben takımıma, kadroma, oyuncularıma inanıyorum. Taraftarlarımızla birlikte bunu başarabiliriz." dedi.
"Beraberlik için gidersek"
Fenerbahçe'ye karşı korkusuz bir oyun oynamaları gerektiğinin altını çizen Pereira, "Oraya sadece beraberlik düşüncesiyle gidersek bu, Fenerbahçe deplasmanına çıkmanın en doğru yolu olmaz. Atmosferi ve taraftarları biliyorum. Korkusuz gitmeliyiz, göz göze mücadele etmeliyiz ve kendimizi kanıtlamalıyız. Futbol cesaret işidir. Oyuncularda takdir ettiğim şey de bu... Rakibe kendi araçlarımızla, kendi kimliğimizle ve oyun anlayışımızla karşı koymak." ifadelerini kullandı.