Volkan Demirel telafi etti
Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel, 4 maç sonra bir 90 dakikayı gol yemeden kapadı.
Şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımayı başaran Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel de 4 maç sonra bir 90 dakikayı gol yemeden kapadı. Tecrübeli file bekçisi Mersin İdmanyurdu önünde kalesini gole kapatmakla kalmadı, kritik bir kurtarışa imza atarak da takımının 3 puanını hazırladı.
Geçtiğimiz 3 haftada Balıkesirspor, Sivasspor ve Erciyesspor’dan yediği hatalı 6 golle eleştirilerin merkezine oturan Volkan, Mersin İdmanyurdu’nun yıldız futbolcusu Welliton ile sık sık karşı karşıya geldi. 32 yaşındaki kaleci, 75. dakikada Brezilyalı yıldızın durum 0-0 iken bire bir durumdayken yaptığı kurtarışla dikkatleri topladı.
Geri dön Diego
Mersin İdmanyurdu maçı sonrası emniyet güçleri Fenerbahçe otobüsünde bomba aradı. Bir ihbar olmasa da son ödenmde sarı-lacivertli kulübün yaşadığı saldırıların ardından bu tip bir önlem alındı. Bu durumdan habersiz soyunma odasını ilk terkeden isim Diego Ribas da takım otobüsüne binmek istedi.
Ancak yetkililer tarafından soyunma odasına geri gönderilen Brezilyalı futbolcu büyük şaşkınlık yaşadı. Diego uzun süre arkadaşlarından konuyla ilgili bilgi almaya çalıştı.
‘Rüya devam etti’
Fenerbahçe’nin Mersin İdmanyurdu önünde uzatmalarda attığı golle kazanması Hollanda basınında da dikkat çekti. Sezon sonunda Feyenoord’a gidecek Kuyt’ın sarı-lacivertlilere şampiyonlukla veda etmek istediği vurgulanırken, alınan bu galibiyetin rüyayı devam ettirdiği aktarıldı.
De Telegraaf gazetesi, “Fenerbahçe korkuya kapıldı. 90 2. dakika biterken Emre Belözoğlu kâbusu bitirdi” ifadelerini kullandı. Soccernews.nl sitesi de, “Fenerbahçe rüyaları sona ererken kurtuldu. Uzatmalarda farkı yaratan Emre oldu. Fenerbahçe şampiyonluk yarışına devam etmek zorunda olduğunu gösterdi” dedi.
İmzalar seçim sonrası
Fenerbahçe Yönetimi, seçim sonrası transferleri tek tek açıklayacak. Yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun şekilde çalışan yönetim 6 isimle büyük ölçüde anlaştı. Genel Kurul’a kadar bu isimleri bekleten Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi seçimin kazanılmasının ardından tüm transferleri kamuoyu ile paylaşacak.
Yönetimin görüştüğü ve anlaştığı isimler arasında hem genç hem de yıldız oyuncular olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertli yönetimde bu sezon yabancı transferine ağırlık verildi. Kontenjanın açılması ve takımdan gönderilecek isimlerle birlikte ciddi bir yabancı değişimi yaşanacak.
Milliyet