Ze Roberto'dan Melissa Vargas ve Aleksia Karutasu açıklaması: Fark bu
Türk Hava Yolları'nın eski başantrenörü Ze Roberto yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas ve Aleksia Karutasu'dan bahsetti.
"Bu dörtlü olağanüstü"
Ataque Defesa'ya konuk olan Ze Roberto yeni açıklamalarda bulundu. Brezilyalı çalıştırıcı dünyanın en iyi dört pasör çaprazı hakkındaki açıklamalarının tepki görmesi hakkında şunları söyledi: "Geçenlerde en iyi dört pasör çaprazı hakkında açıklama yapınca Brezilyalı kızları eleştirdiğimi söylediler. Ben hiçbir şeyi eleştirmedim. Sadece dedim ki 'Bugün bana 'Dünyanın en iyi dört pasör çaprazı kim?' diye sorarsanız...' Nokta. Bu bir soru. Bugün, bana göre dünyanın en iyi dört pasör çaprazı Paola Egonu, Tijana Boskovic, Melissa Vargas ve Isabelle Haak. Ne yapabilirim ki? Bu dünya voleybolunun gerçeği. Diğerleri de iyi oyuncular. Ama bu dörtlü olağanüstü. Bunlar gerçekten çok iyi."
"Karutasu iyi bir oyuncu, Vargas olağanüstü"
Fenerbahçe Medicana ve Galatasaray Daikin karşılaşmasını izlediğini de belirten Ze Roberto milli voleybolcular Melissa Vargas ve Aleksia Karutasu hakkında ise "Karutasu, Galatasaray'ın solak pasör çaprazı. İyi bir oyuncu, Melissa Vargas ise olağanüstü bir oyuncu. Fark bu." dedi.