Balıkesirspor’da Teknik Direktör Muhammet Yılmaz'ın Görevine Son Verildi

Akın Ungan
25.09.2022 - 00:51 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 01:01

TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Muhammet Yılmaz ile yollar ayrıldı. Kulüp açıklama yaptı.

Balıkesirspor’da Teknik Direktör Muhammet Yılmaz'ın Görevine Son Verildi

Balıkesirspor, TFF 2. Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Kırmızı-Beyazlı ekipte bir ayrılık yaşandı. Kulüp, sezon başında göreve getirdiği teknik direktör Muhammet Yılmaz'ın görevine son verdi.

Kulüp açıkladı

Son oynanan Ankara Demirspor maçında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Balıkesirspor'da Muhammet Yılmaz’ın görevine son verildi. Kulüpten yapılan açıklamada; "Teknik Direktörümüz Muhammet Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Muhammet Yılmaz’a bugüne dek vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de sürpriz! Son rota Ekrem Dağ
Habere Git

1 ay önce geldi, 6 maça çıktı

Sezon başında Balıkesirspor'da göreve getirilen Muhammet Yılmaz, teknik direktörlük koltuğunda yalnızca 1 ay oturabildi. 23 Ağustos'ta imza atan 51 yaşındaki teknik adamın görevi 24 Eylül'de son buldu. Muhammet Yılmaz yönetiminde 6 maça çıkan Balıkesirspor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 4 kez de mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler