1 ay sonra serbest kalacak futbolcular

29.04.2019 - 20:22 | Son Güncellenme: 29.04.2019 - 20:26

1 ay sonra serbest kalacak futbolcular

Avrupa liglerinde son haftalara yaklaşılırken, transfer çalışmaları da heyecanla bekleniyor. Avrupa'da önemli takımlarda forma giyen önemli oyuncular sezon sonu serbest kalıyor...

Avrupa’nın önemli liglerinde birçok takımda serbest kalacak yıldızların adı ön plana çıkmaya başladı. Özellikle 39 futbolcunun adı şu an itibariyle transfer piyasasında konuşuluyor.

Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1’de bazı isimlerin serbest oyuncu statüsünde olacak olması dikkat çekiyor.

Bundesliga’da Bayern Münih’in iki emektar futbolcusu, Arjen Robben ve Franck Ribery başta olmak üzere yine Bayern Münih’ten Rafinha, Werder Bremen’den Max Kruse gibi isimler göze çarpıyor.

Fransa Ligue 1’de de Marsilya ile sözleşmesi bitecek Mario Balotelli adı herkes tarafından konululurken, PSG’li Dani Alves de serbest oyuncu olacak.

Bununla beraber yine PSG’den Adrien Rabiot ve son yıllarda Türk kulüplerinin radarında olan Rennes’den Hatem Ben Arfa da boşa çıkacak.

Portekiz’den de bazı oyuncuların ismi dikkatlerden kaçmadı. Porto ile sözleşmesi sona erecek Yacine Brahimi heyecan verici isimlerin başında geliyor. Porto’dan ayrıca Hector Herrera, Maxi Pereira ve Hernani isimleri de bulunuyor.

La Liga’da da Atletico Madrid’in tecrübeli futbolcuları Diego Godin ve Filipe Luis boşta olacak. Villarreal’de de Santi Cazorla bonservisini alacak ve boşa çıkacak. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler