MLS'de Cincinnati ve Charlotte FC'den Musa Şahindere'ye Transfer Kancası

Orhan Gülek
09.12.2022 - 17:31 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 17:51

MLS takımlarından Cincinnati ve Charlotte FC, 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nden Musa Şahindere'yi transfer etmek için girişimlere başladı. İşte detaylar

MLS'de Cincinnati ve Charlotte FC'den Musa Şahindere'ye Transfer Kancası

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Gençlerbirliği'nin kapısını MLS takımları çaldı. Başkent temsilcisinin genç futbolcusu Musa Şahindere için sürpriz teklif geldi. 

Cincinnati ve Charlotte'dan Musa Şahindere'ye transfer kancası

Gençlerbirliği'nde forma giyen 20 yaşındaki sol bek Musa Şahindere için MLS takımlarından Cincinnati ve Charlotte FC ilgi mektubu gönderdi. 

Bonservis bedeli 1. 5 milyon Euro

13 yaşındayken Gençlerbirliği'yle oynadıkları bir hazırlık maçında keşfedilen Musa Şahindere için Gençlerbirliği'nin 1.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe düğmeye bastı! 2 oyuncu takibe alındı, 1 isim yolcu...
Habere Git

Musa Şahindere'nin performansı

Gençlerbirliği ile sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan 20 yaşındaki sol bek, kırmızı-siyahlılarda 9 maçta oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Arda Güler için anlaşma tamam

Öte yandan Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik pay için ise anlaşma sağladı. Taraflar son kez görüştü ve 2.5 milyon Euro'ya anlaştı.

A Milli Takım'a kadar yükselmişti

Anlaşma sonrası genç futbolcu için şimdiden Avrupa ekipleri sıraya girerken, Fenerbahçe de rekor bonservis bedeliyle oyuncusunu yurt dışına göndermenin hesaplarını yapmaya başlamıştı. Geçen sezon A takıma yükselen ve bu sezon takımın başına Jorge Jesus'un gelmesiyle gelişimine odaklanan yıldız oyuncu, kısa sürede A Milli Takım'a kadar yükselmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Samet Akaydın transferine dev engel: Bakkala dönemeyiz!
Habere Git

13 maçta 3 gol

17 yaşındaki futbolcu Arda Güler, bu sezon sarı-lacivertli formayla görev yaptığı 13 maçta 3 gol ve 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler