1. Lig'e yabancı kuralı ve VAR ayarı! Nihat Özdemir açıkladı...

20.01.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 16:46

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 1. Lig kulüpleriyle yaptığı toplantının ardından açıklama yaptı. 1. Lig'de yabancı kuralı değişecek mi, VAR sistemi TFF 1. Lig'de de uygulanacak mı? İşte yanıtı...

1. Lig'e yabancı kuralı ve VAR ayarı! Nihat Özdemir açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 1. Lig ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. TFF 1. Lig'de yabancı kuralı mı değişiyor? İşte detaylar...

Yabancı kuralı ile ilgili açıklama

Nihat Özdemir, 1. Lig ekiplerinin yabancı sınırı ve VAR için istekleri olduğunu dile getirdi. Özdemir yabancı kuralı konusunda bir çalışmaları olduğunu dile getirdi.

1. Lig kulüpleri VAR ve yabancı kuralı talebinde bulundu

Özdemir, "Süper Lig'de uyguladığımız VAR sisteminin 1. Lig'de de olması istendi. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 1. Lig'de 5+1 olan yabancı kuralının 5+2 olması da istendi. Bu konuda da çalışmalarımı sürüyor" ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'ın VAR çıkışı halen hafızalarda

TFF 1. Lig'de görev yapan teknik adamlar ve futbolcular VAR sisteminin bu ligde de uygulanması yönünde birçok kez görüş belirtmişti. En çok akılda kalan açıklamalardan biri de Ümit Özat'ın yaptığı çıkışla hafızalara kazındı. 

Ümit Özat, "Dünya standartlarını uyguluyoruz ama VAR sistemini yapamıyoruz. Lehimize de aleyhimize de yanlış olmasın. Böyle penaltıya kargalar güler. VAR olsun, ondan sonra penaltıyla başımız gözümüz üstüne. Aslında hakeme de bir şey diyemiyorsun" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler