Pendikspor, transferi Süper Lig'den yapacak! Osman Özköylü açıkladı

06.06.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 11:17

TFF 1 Lig'e yekselen Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Süper Lig'de oynayan bir orta saha oyuncusuyla transfer için görüşeceklerini söyledi.

Pendikspor, transferi Süper Lig'den yapacak! Osman Özköylü açıkladı

AJANSSPOR HABER

Bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen ekiplerden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın konuğu oldu. Bu sezon TFF 2. Lig'de şampiyon olan Pendikspor'a dair önemli açıklamalarda bulunan Özköylü'nün konuşmalarından detaylar şöyle...

"Büyük bir başarı ile zorlu ligi tamamladık"

Şampiyonluk hikayesine dair kısa bir değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik direktör, "Levent hocamızın yaşadığı rahatsızlıktan sonra kasım ayı gibi lider bir takımı devraldık biz. Bu süreçten sonra hem oyun olarak hem sonuç olarak hakikaten güzel bir performans sergiledik ve bitime 5 hafta kala 20 puan farkla şampiyon olmamız da çok kıymetli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Büyük bir başarı ile zorlu ligi tamamladık. Pendikspor da tarihinde ilk defa 1. Lig'de yer alacak. Bodrumspor'u da kutluyorum, onlar da ilk kez geliyor bu lige. Bu tarz kulüpler 1. Lig'e renk katacaktır" dedi.

"TFF 1. Lig'de büyük camialar var"

Özköylü konuşmasına şöyle devam etti. "Hedefler hiçbir zaman bitmez ancak bu bu sezon olur, ilerde olur bilemeyiz. Ancak Pendikspor'da hedefler hep daha iyisi, daha ilerisi oldu. İyi bir takım kurulacak, bunu söyleyebilirim. Belki de şampiyon olabilecek bir takım kurulacak. Çünkü düşenlere, çıkanlara bakınca çok ciddi camialar yer alıyor. Bizim gibi 4-5 tane ilçe takımı var ama geri kalan hepsi Süper Lig görmüş şehir takımları. Bu anlamda kaliteli kadro kurmak şart."

İlgini Çekebilir
1. Lig'in yeni ekibinden transfer atağı
Habere Git

"Orta sahaya Süper Lig'den takviye"

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Özköylü, "Takımda kalacak oyuncuları doğru şekilde planladıktan sonra alternatifli bir kadro kurmak için hemen her bölgeye takviye yapacağız. Şuan yaklaşık 6-7 oyuncuyla anlaşma sağlandı. 2-3 oyuncuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Kamp sürecine büyük oranda hazır olarak girmek istiyoruz. Bazı isimler geliyor ama bizim listemizde olmayan isimler, bunlardan biri de Adis Jahovic. Maliyeti çok yüksek bir oyuncu ve listemizde yok. Erdem Özgenç'in de kulübüyle ilgili durumlar var, çözülürse belki görüşülür kendisiyle. Yarın Süper Lig'den benim de çok istediğim bir orta saha oyuncusuyla görüşmemiz var, fakat şimdi isim vermek doğru olmaz" dedi.

"Maçlar Pendik'te oynanacak"

TFF 1. Lig'de maçlarını Pendik'te oynamaya devam edeceklerini belirten Özköylü şunları söyledi: "Federasyon'un şartları doğrultusunda stadyumun hemen her alanında düzenlemeler var. Çok yoğun bir çalışma var gerçekten. Hatta antrenman sahamızda da benzer çalışmalar var. Tesislerimizi yıkıp, 5 yıldızlı bir tesis çalışması olacak. Kısaca bu düzenlemeler sayesinde maçlarımızı Pendik'te oynayabileceğiz."

Özköylü'den taraftara mesaj!

Özköylü konuşmasını şöyle bitirdi: "Benim takımım hücum futbolu oynayacak. Benim takımımın oyunu zevk verecek, modern futbola uygun oynayacak. Taraftarlarımızı mutlu edecek ve izlettirecek bir takım olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Daima daha fazlasını kazanmak için çabalayacağız."

Senin için hazırladığımız haberler