Ayberk Karapo'yu Porto İstiyor! Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan Açıkladı

Ali Bozkurt
10.03.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 16:55

TFF 1. Lig'de Manisa FK'da forma giyen Ayberk Karapo'ya Portekiz devi talip oldu. Başkan Mevlüt Aktan canlı yayında açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ayberk Karapo'yu Porto İstiyor! Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan Açıkladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan; ligdeki hedefleri, Yalçın Koşukavak tercihi ve Ayberk Karapo'nun transferi hakkında konuştu. 

''Süper Lig'i istiyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mevlüt Aktan, "Bodrumspor galibiyeti bizim için önemliydi. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Play-Off potasında olacağız, buna da inanıyoruz. Manisa şehri için çok değerli bir iş yapıyoruz. Şehir takımların varolması lazım. Manisa FK'nın üst sıralarda olmasını istiyoruz ve hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Manisa şehri Manisaspor'dan dolayı akıllanmış bir durumda. Doğru işler yapıyoruz, iddialı insanlarız, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Manisa FK olarak tekrar söylüyorum; Süper Lig'i istiyoruz" ifalerini kullandı. 

''Yalçın Hocamıza belli bir süre vermemiz lazım''

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'a ayrı bir parantez açan Başkan Aktan, "Yalçın Koşukavak Hocamız bir sistem hocası, belli bir zamana ihtiyacı var, başarılı olacağını düşünüyorum. Yalçın Hoca daha önceden tanıdığım birisi, karakterli bir insan ve çok iyi bir taktisyen. Yalçın Hocamıza belli bir süre vermemiz lazım. Zaman içinde sabırlı olursak bazı şeyler gerçekleşecektir" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Florya'dan hem şampiyonluk hem 7 milyar hedefliyor!
Habere Git

''Galatasaray'a söz vermedik''

"Ayberk Karapo için Galatasaray'a söz verdiniz mi? Porto'dan Ayberk için resmi teklif geldi mi?" sorularına Mevlüt Aktan, "Ayberk Karapo önümüzdeki 3 maç bizimle olamayacak. İngiltere'de milli maçlar var, orada olacak. Ayberk gelişime açık bir oyuncu. Ayberk için Galatasaray Kulübü'ne herhangi bir söz vermedik. Galatasaray bizim iyi niyetli olduğumuzu biliyor ve aramızda iyi bir ilişki var. Galatasaray'dan transfer edilen Metehan Baltacı ve Umut da şans bulacaklardır. Galatasaray'ın Ayberk'i takip ettiğini biliyoruz, yurt dışında da oyuncumuzu takip eden kulüpler var. Ayberk Karapo için hiçbir şekilde bonservis ücreti belirlemedik.'' dedi.

''Porto'dan teklif geldi mi?''

Ayberk'i isteyen kulüplere değinen Aktan, ''Ayberk için Porto'dan teklif geldi mi? Soruna yanıt vermeyeyim. (Gülerek) Ayberk için Belçika, Portekiz, Fransa, Almanya ve Uzakdoğu'dan teklifler geldi" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler