1 milyon TL'lik senet çalındı! İbrahim Akdağ...

10.02.2021 - 17:43 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 17:53

Son dakika Erzurumspor haberleri... Devre arasında BB Erzurumspor'dan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ'dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senet, kulüp kasasından çalındı. İşte detaylar...

1 milyon TL'lik senet çalındı! İbrahim Akdağ...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor forması giyen ve devre arası takımdan ayrılıp Ankaragücü'ne transfer olan takım kaptanı İbrahim Akdağ'dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senet, kulüp kasasından çalındı. 

1 milyon TL'lik senet çalındı

Oltu Medya'da yer alan habere göre; Süper Lig'de kalma mücadelesi veren ve pandemi döneminde de ekonomik olarak her kulüp gibi sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şok bir olay yaşandı. Devre arasında takımdan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ'dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senet, kulüp kasasından çalındı. Seneti kulüp muhasebesindeki görevli bir personelin alıp, tahsil ettiği iddiasıyla çalışanın görevine son verildi, hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Devre arasında takımdan ayrılarak Ankaragücü'ne transfer olan eski takım kaptanı İbrahim Akdağ'ın sözleşmesini feshederken kulübe verdiği 1 milyon TL'lik senet, kasadan çalındı.

Muhasebe çalışanının görevine son verildi

Kulüp kasasına konulan senetin çalındığının fark edilmesi üzerine yönetim harekete geçti ve yaşanan olaydan ötürü sorumlu tuttuğu bir muhasebe çalışanının görevine son verdi. 

Yöneticilerle görüşen çalışanın, seneti kasadan aldığını kabul ettiği ancak bunu kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek amacıyla yaptığını söylediği öne sürüldü. Kulüpten aylık 25 bin TL'ye yakın bir maaş ve prim aldığı ifade edilen personelin, 1 milyon TL'lik alacağının nasıl olduğu anlaşılamazken, kulüp yönetimi ilgili çalışan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kulüp kasası sahipsiz bırakıldı

Öte yandan yaşanan olay, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kasasının da nasıl sahipsiz bırakıldığını ortaya koydu. Kulüp Müdürü'nün sorumluluğunda olan kasanın anahtarla açılmış olması, ilgili çalışanın anahtarı nasıl temin ettiği ve kasayı hangi saatlerde açtığı sorularını da beraberinde getirdi. 

İçeride yardım eden var mı?

Kulüp kasasının adeta patlatılıp, içerisinden 1 Milyon TL'lik senetin çalınması, akıllara çok sayıda soruyu getirdi. Senetin çalınmasında sadece görevine son verilen personelin mi ilgisi olduğu, diğer çalışanlar arasında yardımcı olan kişi veya kişilerin olup olmadığı da akıllara gelen sorulardan sadece birkaçı. Savcılığa intikal eden olayla ilgili yürütülecek soruşturma sonucunda tüm bu soruların açıklığa kavuşması beklenirken, yönetimin de bu olayın ardından kulüp çalışanlarıyla ilgili bir tasarrufta bulunacağı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler