Erzurumspor'da Hakan Kutlu, Bodrumspor Beraberliğini Değerlendirdi

Orhan Gülek
26.03.2023 - 17:24 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 17:30

1'inci Lig’in 28'inci haftasında deplasmanda Bodrumspor ile golsüz berabere kalan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Erzurumspor'da Hakan Kutlu, Bodrumspor Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Play-off yarışındaki Bodrumspor ile tehlike hattından uzaklaşmak isteyen Erzurumspor'ın kapışmasında 90 dakika boyunca eşitlik bozulmadı.

Karşılaşma sonrası Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, sıcak havada iyi futbol oynayan her iki takımı da tebrik etti.

Galip gilebilirdik ama olmadı

İki takımında futbolun güzelliklerini ortaya koymaya çalıştığını anlatan Kutlu, şunları söyledi:

"Bodrumspor uzunca bir süre 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Oyunun belli bölümlerinde özellikle son anlarında iki tane çok net pozizyon vardı. İyi oynadılar. İlk yarıda rakibimiz 10 kişi kaldığında yakaladığımız pozisyonlar vardı. Galip gilebilirdik ama olmadı.

İlgini Çekebilir
Bodrumspor-Erzurumspor maçından gol sesi çıkmadı!
Habere Git

"Rakip 10 kişiyken sıkıntı yaşadık"

Bodrumspor kontraatakta çok etkili bir takım. Rakip 10 kişiyken bunun sıkıntılarını yaşadık ama 10 kişi oynayan bir takıma karşı kazanmamız gerekiyordu. Sahada oyuncularımızın gösterdiği duruş ve kazanma isteği bizi sevindiriyor.

"Kazanmamız lazımdı"

İleriye yönelik bizim bakış açımızı pozitife doğru yönlendiriyor. Kazanmamız lazımdı ama deplasmanda alınan bir puan, özellikle bizim gibi alt sıralardan kurtulmaya çalışan birtakım için önemli diye düşünüyorum."

Bu sonucun ardından Bodrumspor 42 puan ve maç fazlasıyla 7. sırada yer aldı. Erzurumspor da 25 puanla 13. sırada haftayı tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler