10 kişilik Başakşehir kazandı, Yılmaz Vural hakeme patladı

29.04.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 18:42

BB Erzurumspor sahasında, 10 kişi kalan Başakşehir FK'ya 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası ev sahibi ekibin antrenörü Yılmaz Vural, maçın hakemini eleştiri yağmuruna tuttu. İşte detaylar...

10 kişilik Başakşehir kazandı, Yılmaz Vural hakeme patladı

AJANSSPOR - HABER

Son dönemde Yılmaz Vural ile beraber iyi bir çıkış yakalayan BB Erzurumspor, sahasında Başakşehir FK'ya mağlup oldu. Maçın hemen başında Emrah Başsan ile şok gol atıp, mücadelenin büyük bölümünü (72 dakika) 10 kişilik Başakşehir'e karşı oynayan BB Erzurumspor sonuca ulaşamadı. Sadece sonuca ulaşamamakla kalmayıp, 2-1 mağlup da oldular.

 

"Kader maçı" diye lanse edilen müsabakada yenilen taraf Yılmaz Vural'ın öğrencileriydi. Maç sonunda değerlendirmede bulunan tecrübeli antrenör, 54. dakikada gelen beraberlik golü dahil olmak üzere birçok noktada maçın hakemini eleştirdi. İşte, Yılmaz Vural'ın açıklamalarından satır başlıkları...

"Çocuklar gayet istekli başladılar..."

Yılmaz Vural, "5. dakika çok güzel bir serbest atışla golümüzü attık. Sonrasında rakip 10 kişi kalınca bizim tempomuz düştü. Maalesef planlarımızı sahaya yansıtamadık. Oyuncu bazen kendi kafasına göre düşünüyor olmadı. Devre arası gerekli müdahaleleri yaptık. Çocuklar gayet de istekli başladı 2. yarıya. 

"Biz VAR'sız oynuyoruz zaten..."

Penaltı pozisyonu VAR’dan döndü ve bir hayli geçtikten sonra döndü. Cüneyt hoca VAR’da. Biz VAR’sız oynuyoruz zaten, bize hiçbir faydası olmuyor. Çok net pozisyonlarımız da oldu sonrasında. Direkten döndü. Futbol her zaman istediğiniz gibi gitmiyor. 

"Emrah Başsan Fenerbahçe maçında yok..."

Bizim kaybımızın nedeni rakibin şansı. O penaltı golü olmasa, Gomes’in girdiği pozisyon doğru vursa. 3 maçımız 8 puan almamız gerekiyordu. 45 puan almak şimdi daha zorlaştı. Ama çocuklarımı öptüm içeride. Yarınki antrenmanı da iptal ettim. Bir toparlasınlar kendilerini. Fenerbahçe ile çok ciddi maça çıkacağız Emrah da yok.

"Kimse babanızın oğlu değil!"

Fırat kardeşime bir sitemde bulunacağım. Rakibin oyunu yavaşlatması doğru ama mesela Volkan çok geç sarı kart gördü. Ben ne yapayım o sarı kartı. Yanımızda küfür ettiler, 4.hHakem uyarmadı. Hakemin bunu duymaması mümkün değildi niye müdahale etmiyorsun halbuki duyuyorsun.İnsanI zaman insan ister istemez bir dakika oluyor. Kimse babanınız oğlu değil.

"Ama neşemizden bir şey kaybetmiyoruz..."

X ve Y oynuyor böyle bakın maça. Bir bakın top kaç dakika oyunda kalmış? Yine söylüyorum kaybettik ama neşemizden bir şey kaybetmiyoruz. Başakşehir’in bu durumda olmasını hiç yakıştıramıyorum, tebrik ediyorum Aykut hocayı ve Başakşehir’i. Hep yenmemiz gereken maçlar oynuyoruz. Hataya kaybetmeye tahammülü olmayan maçlara çıkıyoruz. Bugün oynayan kazanmadı şansı olan kazanadı."

Aykut Kocaman'ın takımı Başakşehir Futbol Kulübü, 18. dakikada Epureanu'yu yitirmesine rağmen, BB Erzurumspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Başakşehir 40 puanla 15. sıraya yükselirken; BB Erzurumspor 37 puanla 19. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler