Borussia Dortmund, Augsburg Karşısında! Yenerse 1 Hafta Kala Bayern'i Geçecek

Akın Ungan
21.05.2023 - 11:17 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 11:32

Bundesliga'da Borussia Dortmund, Augsburg deplasmanına çıkıyor. Dortmund kazanırsa, Bayern Münih'in önüne geçerek son haftaya lider girecek. Detaylar.

Borussia Dortmund, Augsburg Karşısında! Yenerse 1 Hafta Kala Bayern'i Geçecek

AJANSSPOR HABER

Almanya Bundesliga'da son düzlüğe gelinirken Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasındaki şampiyonluk yarışı kızıştı. Geçtiğimiz gün kendi evinde Leipzig'e 3-1 kaybeden Bayern, yarışta büyük bir yara aldı. Dortmund'a ise şans doğdu.

10 yıllık Bayern krallığını yıkmak için sahaya çıkacak

10 yıl üst üste şampiyon olarak Bundesliga'da krallık kuran Bayern Münih ile yarışan Borussia Dortmund, bu akşam kritik bir maça çıkacak. Augsburg deplasmanına gidecek olan takım, kazanırsa Bayern'in önüne geçerek, son haftaya lider girecek.

Augsburg - Borussia Dortmund maçının tarih ve saati

Augsburg ile Dortmund arasındaki Bundesliga maçı 21 Mayıs Pazar günü (bugün), saat 18.30'da başlayacak. Karşılaşma WWK Arena'da oynanacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Terim, City'de Pep
Habere Git

Augsburg - Borussia Dortmund maçını canlı yayınlayacak kanal

Augsburg - Borussia Dortmund maçı beIN SPORTS 4 ve TİVİBU SPOR 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Augsburg ateş hattından uzaklaşmak istiyor

Küme düşme hattının yakınlarında bulunan Augsburg, şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Borussia Dortmund karşısında puan ya da puanlar arayacak. 32 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan takım topladığı 34 puan ile 14. sırada yer alıyor. Augsburg'un küme düşme play-off hattındaki Schalke 04 ile arasındaki puan farkı 3.

Dortmund, son haftada Mainz'ı konuk edecek

Augsburg'u yenmesi durumunda son haftaya lider girecek olan Borussia Dortmund, Mainz ile karşı karşıya gelecek. Puan cetvelinin 9. sırasında yer alan Mainz, 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 16.30'da Signal Iduna Park'a konuk olacak.

İlgini Çekebilir
15 günlük hasret bitti! Formda Kartal, Adana Demir'e konuk...
Habere Git

Bayern'in son haftadaki rakibi Köln

Leipzig karşısında kaybederek şampiyonluk yolunda işini zora sokan Bayern Münih, ligin son haftasında Köln ile karşılaşacak. Deplasmanda oynayacak olan Bayern'in maçı 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 16.30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler