10 kulüp Gustavo için devrede

07.09.2020 - 13:48 | Son Güncellenme: 07.09.2020 - 13:49

İspanyol basını, Antalyaspor'un Arjantinli golcüsü Gustavo Blanco Leschuk'a İspanya'dan 5 kulübün talip olduğunu yazdı. Belçika ve Rusya'dan da isteyen kulüplerin olduğu öğrenilirken, deneyimli futbolcu için 10'a yakın teklifin bulunduğu vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon İspanya temsilcisi Malaga’dan Antalyaspor’a transfer edilen Gustavo Blanco Leschuk’un talipleri bitmiyor. İspanyol basınına göre; daha önce Leganes, Rayo Vallecano ve Tenerife’nin transfer girişiminde bulunduğu Arjantinli golcü için bu kez Real Mallorca ile Espanyol devreye girdi.

Transfer yarışında Tenerife ile birlikte daha iddialı olduğu vurgulanan Mallorca’nın, golcü oyuncusu Ante Budimir’in satılması halinde yerini Gustavo Blanco ile doldurmayı planladığı belirtildi.

Belçika ve Rusya’dan isteyenler var

Arjantinli golcü için Belçika ve Rusya’dan da kulüplerin girişimlerde bulunduğu ifade edildi. İspanya, Belçika ve Rusya’dan yaklaşık 10 kulübün transfer için nabız yokladığı öğrenilirken, Antalyaspor’un ve Gustavo’nun teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 25 lig maçına çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler