Muslera 11 bin kilometreden geldi, Konyaspor maçında 3 puanı kurtardı!

17.10.2021 - 18:43 | Son Güncellenme: 17.10.2021 - 18:55

Uruguay Milli Takımı ile 15 Ekim'de Brezilya'ya karşı oynayan Fernando Muslera, 11 bin kilometre yol yapıp 2 gün sonra çıktığı Konyaspor maçında yıldızlaştı.

Muslera 11 bin kilometreden geldi, Konyaspor maçında 3 puanı kurtardı!

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor engelini tek golle geçti. Maçın henüz başında Mostafa Mohamed ile üstünlüğü yakalayan sarı-kırmızılılar bu avantajını 90 dakika boyunca korurken bir isim öne çıktı.

Galatasaray'ın galibiyetinde başrol Muslera'nın

Galatasaray’ın 1-0 galip gelmesinde en büyük rolü kaleci yine Fernando Muslera oynadı. Sarı-kırmızılı takımın yıldız kalecisi, adeta “haksız rekabet” unvanını hak eden bir maç çıkardı. 

Kalesinde özgüvenli oynadı

Birçok önemli kurtarış yapan Uruguaylı file bekçisi, özellikle yan toplarda da kalesinden özgüvenle çıktı. Muslera, özellikle ikinci yarıda beraberlik için yüklenen Konyasporlu futbolcuların tehlikeli vuruş yapmasını engelledi. 

Brezilya'dan döndü hemen kaleye geçti

Kısa bir süre öncesine kadar milli maçlar sebebiyle Güney Amerika kıtasında bulunan Muslera, 15 Ekim’de Brezilya karşısında sahaya çıkmıştı. Zorlu 90 dakikanın ardından 11 bin kilometre yol yapan deneyimli file bekçisi, 2 gün içerisinde bir maça daha çıktı ve karşılaşmanın yıldızı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler