TFF TamSaha Dergisi 111 Mehmet Büyükekşi Fotosuyla Çıktı!

İsa Kethüda
01.06.2023 - 13:24 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 13:37

TFF TamSaha dergisi 11 Freunde dergisine nazire edercesine 111 Mehmet Büyükekşi gibi çıktı. Derginin son sayısında seçime hazırlanan Büyükekşi'nin 111 fotoğrafını kullandı.

TFF TamSaha Dergisi 111 Mehmet Büyükekşi Fotosuyla Çıktı!

Hüseyin Özkök – AJANSSPOR

Türkiye'de spor yayıncılığı ve özellikle de dergiciliği can çekişiyor. Özel sektörde gerek kağıda basılı gerekse de dijital mecralarda neredeyse hiç dergi çıkmıyor. Bir zamanlar matbu olarak çıkan ama daha sonra dijitale dönüşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından çıkartılan TamSaha dergisi, elimizde kalan nadir içeriklerden.

Güzel dergi belediye dergisine döndü

Türkiye'deki tüm spor federasyonlarının çıkardığı dergiler göz önüne alındığında TFF'nin TamSaha'sı çok ayrı bir yere konulmayı hak ediyor. Hem işçilik hem de içerik açısında gerçekten de özerk bir hava veriyor. Çok değerli kalemlerin gerek güncel gerek tarihsel güzel yazılarına yer veriliyor. Ama son sayıda icraat anlatan belediye dergilerine bürünmüş. 

TamSaha değil TamSaha Büyükekşi!

Ancak derginin Haziran ayı sayısı çok abartılı bir içerik planlamasına konu oldu. 22-23 Haziran tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan TFF Kongresi, derginin son sayısının içeriğine "Başkan propagandası" olarak yansımış durumda. Dergi adeta TamSaha Büyükekşi oldub TamSaha dergisi bugüne kadar bu tür bir tutumdan uzak durmuştu.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplanıyor! Masada seçim ve küme düşme var
Habere Git

11 Freunde değil 111 Büyükekşi!

TamSaha dergisinin Haziran sayısında tam anlamıyla bir Mehmet Büyükekşi seçim propaganda dergisi olmuş! Bu ay 216 sayfa olarak okuyucuya sunulan dergide tam 111 adet Mehmet Büyükekşi fotoğrafı yer alıyor. Teşbihte hata olmaz.. Almanlar'ın 11 Freunde isimli spor dergisine nazire edilmiş adeta. Ve ortaya 111 Mehmet Büyükekşi çıkmış!

TFF dergisi Galatasaray kapağıyla çıktı

"Şampiyon Galatasaray" manşet kapağıyla çıkan TamSaha dergisinin ilk bölümünde Puşkaş Ergun'dan Maldini'ye, 45 yıl sonra şampiyon olan AEK'dan 10 Haziran'da ev sahipliğini yapacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin detaylır bir incelemesine kadar yine dopdolu içerikler bulunuyor.

Aynı sayfada 2-3 Mehmet Büyükekşi

Ancak ikinci bölümden itibaren Mehmet Büyükekşi sahne alıyor! Büyükekşi’nin geride bıraktığımız Mayıs ayında attığı her adıma dair bir fotoğraf yer alıyor. Büyükekşi birine forma verirken, bir toplantıda konuşurken, kupa veya plaket takdim ederken, bir ziyarete giderken gibi yüzlerce fotoğrafa yer veriliyor. Öyle ki aynı sayfada bazen 2-3 fotoğrafına yer veriyor. Özetle TFF TamSaha dergisinin son sayısı Mehmet Büyükekşi seçim dergisi olmuş.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler