Fenerbahçe, Atletico Madrid'den iki yıldızı bonservisiyle istedi!

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 11:02 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 11:11

Süper Lig devi Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü ve Joao Felix'i Atletico Madrid'den transfer etmek istiyor. Detaylar...

 Fenerbahçe, Atletico Madrid'den iki yıldızı bonservisiyle istedi!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezonu Süper Lig'de ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü teknik adma Jose Mourinho geldi. Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Mourinho, gözünü Atletico Madrid'in yıldızı Joao Felix'e dikti. Fenerbahçe ayrıca geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü için de adım atıyor. Detaylar...

Felix için adım atıldı

Fenerbahçe'nin geçen sezon Atletico Madrid'den Barcelona’ya kiralanan Joao Felix'in durumunu araştırmaya başladı. Diario SPORT'a yer alan habere göre Kanarya, Felix'i transfer etmek için Jose Mourinho'yu devreye sokacak. 

Kiralık düşünülüyor

Fanatik'in derlediği habere göre; Jose Mourinho'nun vatandaşı Joao Felix'i kiralık olarak Fenerbahçe'ye getirmek istediği iddia edildi. Mourinho'nun bu transferin olasılığı hakkında Jorge Mendes'le görüştüğü ve Joao Felix'in transferin gerçekleşmesine Barcelona’da forma giyememesi halinde olumlu bakacağı aktarıldı.

Talipleri yok, ayrılmak istiyor

Teknik direktör Simeone ile 24 yaşındaki oyuncunun arasının iyi olmamasında dolayı takımdan ayrılmak istemesi bir neden olarak gösteriliyor. Portekizli yıldız, yeni sezonda da Barcelona’da forma giymek istediğini dile getirmişti. Felix için şu ana kadar hiçbir kulübün talip olmadığı da iddia edildi.

İkna edilecek

Sarı Lacivertliler, Atletico'yu kiralamaya ikna edebilirse, dünyaca ünlü yıldız için de Jose Mourinho ile süper menajer Jorge Mendes’in bu transferi bitirme ihtimali çok yüksek.

Menajer etkisi olacak

Mendes hem Mourinho hem de Felix’in temsilciliğini yapıyor. Fenerbahçe için bu durum avantaj olabilir. 'Süper menajer' denilen Mendes'in bu transfer için resmi girişimlere başlaması Sarı Lacivertliler'e ciddi anlamda destek vermesi mesajını taşıyor. Mourinho’nun, Felix ile görüşüp Sarı Lacivertliler’in projesini ve hedeflerini anlatarak vatandaşını Çubuklu formayı giymeye ikna etmeye çalışacak. Atletico Madrid’e dönmesi mümkün görünmeyen ve yeniden kiralanma ihtimali yüksek olan yıldız futbolcu için yapılacak maliyet araştırmasının ardından Fenerbahçe, şartları kendisine uygun görürse Atletico ile ilk resmi hamleyi kısa sürede yapabilir.

Çağlar için de devreye girdi

Fenerbahçe geçen sezon kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı. İspanyol ekibinin teklifi kabul etmesi durumunda milli oyuncuyla sözleşme imzalanacak. Kanarya, hala Atletico Madrid ile görüşmelerini sürdürüyor. Çağlar Söyüncü'nün de Türkiye de kalmak istemesinden dolayı bu transferde eli kuvvetlendi.

Senin için hazırladığımız haberler