1461 Trabzon FK'ya Süper Lig'den transfer: Resmen açıklandı

Cem Ergün
17.07.2024 - 15:46 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 15:57

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Süper Lig temsilcisi RAMS Başakşehir'den Muhammed Emin Sarıkaya'yı transfer etti. İşte detaylar...

1461 Trabzon FK'ya Süper Lig'den transfer: Resmen açıklandı

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi 1461 Trabzon FK, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla RAMS Başakşehir forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Muhammed Emin Sarıkaya'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Genç oyuncu için imza töreni düzenlendi.

3 yıllık sözleşme imzalandı

1461 Trabzon FK, RAMS Başakşehir'den Muhammed Emin Sarıkaya'yı bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada Muhammed Emin ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

"Takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz"

Muhammed Emin Sarıkaya için düzenlenen imza töreninde konuşan 1461 Trabzon FK başkan yardımcısı Emre Koç, "Ligde mücadele eden, çok koşan ve dinamik bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Muhammed de beğendiğimiz istediğimiz bir oyuncuydu. Takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

"Yeni bir meydan okuma için geldim"

Trabzon ekibine yeni bir meydan okuma için geldiğini kaydeden Muhammed Emin Sarıkaya ise, "Buraya yeni bir meydan okuma için geldim. Kendime güveniyorum. Bu sezon çok başarılı olmak için çalışacağım. Hedeflerim doğrultusunda doğru bir takıma geldim. Hep birlikte takımımızı başarıya ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kariyer rakamları

Sağ bek pozisyonunda görev yapan Muhammed Emin Sarıkaya, kariyeri boyunca 84 maçta forma giydi ve 2 gol, 5 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler